Onderstaande nieuwsbrief is deze week naar de individuele lopers verzonden:

 

Beste Deelnemer,

Vrijdag 23 juni zien we je aan de start van de Midzomernachtcross. Het belooft dus wederom een mooie loop te gaan worden met al meer dan 1700 aanmeldingen totaal.
De voorinschrijving is nog open tot en met woensdag. Het inschrijfgeld zal binnenkort van de opgegeven rekening worden afgeschreven. Mochten je loopvrienden zich nog in willen schrijven, dat kan nog online, bij Runnersworld Amsterdamse bos (t/m woensdagmiddag 22 juni) of in het bos. Er zijn nog ruim voldoende startnummers beschikbaar.

Graag maken we je attent op de volgende zaken:

De start en finish
De start zal net als vorig jaar iets verder in het bos plaatsvinden. De finish bereik je ook op een iets andere wijze namelijk niet via het gras maar een pad. Onze vrijwilligers wijzen je de weg.  

De 10EM start om 20:00 uur, de 5km om 20:10, de 2km om 20:15 en de 10km om 21:15 uur.

Parkeren
De parkeergelegenheid heel dicht bij de start is beperkt. Gelukkig is de start goed bereikbaar per openbaar vervoer en hebben wij ook veel fietsenrekken beschikbaar.
Sinds invoering van betaald parkeren in Buitenveldert (overdag) is het parkeerterrein bij de bosbaan nog lang vol. Kom je met de auto uit de richting Amstelveen, parkeer dan bij de hockeyvelden aan de Nieuwe Kalfjeslaan. Het is ruim 5 min lopen naar de start (zie onze website). Deelnemers uit de richting Amsterdam kunnen mogelijk doorgeleid worden naar de '1000meterweg' langs de Bosbaan. Volg aub de aanwijzingen van onze vrijwilligers.
Houd in ieder geval rekening met drukte op de toegangswegen en neem voldoende tijd om relaxed aan de start te komen.
Meer informatie via www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer. Kijk eventueel voor een plattegrond op www.amsterdamsebos.nl. (
http://www.amsterdamsebos.nl/algemene_onderdelen/plattegrond/)

Startnummer afhalen
Alle startnummers liggen nog tot woensdagmiddag ca 17 uur bij Runnersworld Amsterdamse bos in de winkel (indien je een mail met het nummer heb ontvangen)
Vrijdagavond de 23e kan je je startnummer vanaf 18.30 afhalen bij de kramen. De nummers liggen klaar bij de eerste letter van je achternaam.
De bedrijvenloop hebben gezamenlijk een kraam.

Loopshirts

De bestelde loopshirts zijn af te halen naast de bedrijvenloop kraam.


Catering, kleedruimte, garderobe
Natuurlijk is er bij onze catering koffie/thee/fris/sportdrank en andere versnaperingen verkrijgbaar zowel voor als na de loop. Dit jaar hebben we ook een tapvergunning. De kleedruimte met douche is beneden bij de bosbaan. Je kan eventueel je tas / sleutels ed afgeven bij de garderobe (naast Fun Forest).

Prijzen
Je herinnering ontvang je direct na de finish. De prijsuitreiking is zo snel mogelijk na de finish van de eerste drie deelnemers per afstand.